Friday, September 6th, 2019

Otključaj svoje preduzetničke potencijale

Novak Stanisic

Novosadski edukativni centar (Petra Drapšina 34) i Studio 34 vas pozivaju na radionicu “Otključaj svoje preduzetničke potencijale” koja će biti održana 23.09. sa početkom od 18h. Radionica je namenjena mladima do 30 godina starosti. Svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem maila (sa imenom, prezimenom i godinom rođenja) na prijava@nec.rs. Radionicu vodi Miloš Pešić osnivač Centra za razvoj potencijala gde se bavi edukacijama u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Takođe i osnivač Fondacija 1% .

Na ovoj radionici 🎯
👉 Saznaćemo šta nas ometa da oslobodimo svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale i šta treba da uradimo da bismo to izveli?
👉 Upoznaćemo se sa izazovima koji nas očekuju na tom putu i načinima kako da ih prevaziđemo.
👉 Osvestićemo kako na nas utiču ograničavajuća uverenja, okruženje i strahovi, i kako se izboriti sa njima.
👉 Otkrićemo osobine, veštine i sposobnosti koje su neophodan sastojak uspeha, kako bismo otključali i probudili naše preduzetničke potencijale!
👉 Naučićemo, kroz praktičan rad, kako da probudimo najsmelije preduzetničke ideje u nama i pretvorimo ih u kratkoročne i dugoročne ciljeve sa jasnim akcionim koracima, kao i kako ostati motivisan na tom putu.

Izvor:Facebook.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise