Sunday, May 12th, 2019

OPENS radna soba “Istine i zablude mladih o samoubistvu”

Novak Stanisic

OPENS radna soba volontera ima za cilj da pruži prostor volonterima i mladim aktivistima da osmisle aktivnosti za druge mlade.
U utorak 14.05.  od 18h, u Laze Telečkog br.2, u OPENS klubu, se družimo sa volonterima Centra “Srce”, Milicom Bogdanović i Jelenom Đaković koje će održati radionicu – “Istine i zablude mladih o samoubistvu”.

Radionica je namenjena: mladima od 15 do 30 godina, naročito studentima koje se školuju u oblasti humanističkih nauka, srednjoškolcima kao i za svim drugima zainteresovanim za temu prevencije samoubistva.

Učešće na radionici je besplatno uz prijavu na sledeći link

OPENS radna soba je organizovana u saradnji sa Centar Srce iz Novog Sada. Centar „Srce“, centar za emotivnu podršku i prevenciju samoubistva iz Novog Sada, je jedinstvena organizacija u zemlji i regionu koja postoji već 25 godina i koja problemu samoubistva posvećuje veliku pažnju. Imajući u vidu preporuke WHO i IASP, Centar „Srce“ tokom cele godine sprovodi akcije koje imaju za cilj da pomognu ljudima koji se nalaze u krizi i onima koji razmišljaju o samoubistvu.

Informacije o svim OPENS programima možete pronaći na sledećem linku.

Izvor:Facebook.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise