Wednesday, April 3rd, 2019

OPENS dnevna soba – “Vodič za digitalni marketing”

Alexandra Franziska Boos

Instagram i Facebook predstavljaju tržište i mesto okupljanja ciljnih grupa različitih industrija, koorporacija, preduzeća I preduzetnika, prostori gde žive različiti brendovi.
U ove platforme investira se mnogo novca, kreativnosti, vremena I drugih resursa zarad što uspešnije prodaje sopstvenog proizvoda ili usluge.

Odlazak u prodavnicu, butik, pijacu zamenjeni su pretraživanjem početnih stranica na facebook-u i instagramu, pretraživanjem ključnog #hashtaga, a korišćenje bilborda I štampanje flajera sponzorisanjem objava na društvenim mrežama.

O uspešnom vođenju i korišćenju društvenih mreža, i primerima dobre prakse u svetu digitalnog marketinga pričaćemo u OPENS dnevnoj sobi “Vodič za digitalni marketing” sa:
Milan Maglov – @milanmaglov

Marija Andric – @marija.andric.photography

Aleksandra Arnold ( Akatelier Brand) – @akatelier

Pričaćemo o:

* Važnosti promocije na društvenim mrežama, u svetu poslovanja. O sadržaju te promocije, i koji su alati za kreiranje i plasiranje sadržaja i kako se mere njeni efekti.

* Značaju i ulozi influensera u svetu digitalnog marketinga, njihovoj angažovanosti u digitalnim kampanjama poznatih brendova i vrednosti poruke koju influenseri prenose putem društvenih mreža?

* Razumevanju značaja digitalnog marketinga i društvenih mreža za razvoj, popularnost i plasiranje proizvoda i usluga iz iskustva različitih brendova.

Učešće na panelu je besplatno. Svi koji su zainteresovani svoje ulaznice mogu preuzeti u Areni Cineplex, na blagajni broj 1, od 04.04. do 17.04. svaki dan od 09h do 23h.
Jedna osoba može preuzeti maksimalno 3 ulaznice, na svoje ime.

Izvor: Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise