Wednesday, June 5th, 2019

OPENS dnevna soba: “Druga strana interneta”

Novak Stanisic

OPENS 2019 i “Fondacija Tijane Jurić” vas pozivaju na panel diskusiju “Druga strana interneta” koja će biti održana 12.06. sa početkom od 18h u Laze Telečkog 2. Učešće na panelu je besplatno. Svi zainteresovani mogu rezervisati svoje mesto putem online prijave, najkasnije do 11.06. (do ponoći).

U internet eri kada nam je sve dostupno na jedan klik, svi smo dobili beskonačne mogućnosti za komunikaciju, informisanje, zabavu i učenje.
Sa obzirom da se danas sve više oslanjamo na internet jako je važno i da upoznamo „drugu stranu interneta“ i kako internet može da nas ugrozi.

Trgovina ljudima, trgovina organima, seksualna i radna eksploatacija, vrbovanje od strane predatora, zavisnosti od interneta i video igrica, „online zavođenje“ samo su neki od vidova zlaupotrebe interneta.
Često mislimo da se to dešava „tamo nekome drugom“ daleko od nas, i da ne postoje prilike da se mi sa tim susretnemo.

Statistika govori da je sve više mladih koji su žrtve zloupotrebe interneta, zato je potrebno pružiti priliku korisnicima interneta da saznaju koje su to akcije koje mogu da nas dovedu do neželjenih situacija i njihove posledice?

Svoja znanja i iskustva na ovu temu podeliće sa nama Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić”.

#OPENS2019 #mojopeNS #EYC2109

Sve dodatne informacije u vezi svih OPENS programa možete pronaći na sledećem linku.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise