Saturday, March 9th, 2019

Obuka za radioničarski rad sa mladima

Novak Stanisic

U saradnji sa #OPENS2019, #EDITcentar (Infopolis) organizuje besplatnu dvodnevnu obuku za vođenje radionica sa mladima.

Želite da se upoznate sa time šta su radionice i kako da ih vodite?Želite da naučite da napišete scenario za radionicu ? Želite da saznate šta su to „teški“ učesnici i kako da radite sa njima? Koje interaktivne metode je potrebno koristiti? Na koji način formirati pozitivnu radnu atmosferu i voditi grupu kroz proces učenja?

Dvodnevna obuka za vođenje radionica sa mladima će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u subotu 23. (sa početkom od 14h) i nedelju 24.03.2019. (sa početkom od 11h) u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Da bi se prijavili za ovu obuku potrebno je da do 20.03.2019. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com ( sa naznakom “prijava za obuku”) pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko opišete šta vas je motivisalo da se prijavite za obuku. Obuka je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

Voditelj obuke je Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family Lab inspirativnih seminara

Dobrodošli! 🙂

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise