Thursday, April 25th, 2019

Obuka za radioničarski rad sa decom osnovnoškolskog uzrasta

Novak Stanisic

EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje besplatnu dvodnevnu obuku za vođenje radionica sa decom osnovnoškolskog uzrasta. 🙂

Želite da se upoznate sa time šta su radionice i kako da ih vodite? Želite da naučite da napišete scenario za radionicu? Želite da saznate šta su to „teški“ učesnici i kako da radite sa njima? Koje interaktivne metode je potrebno koristiti? Na koji način formirati pozitivnu radnu atmosferu i voditi grupu kroz proces učenja?

Dvodnevna obuka za vođenje radionica sa decom osnovnoškolskog uzrasta će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u subotu 11. (sa početkom od 14h) i nedelju 12.05.2019. (sa početkom od 11h)  u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Da bi se prijavili za ovu obuku potrebno je da do 08.05.2019. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com sa naznakom “prijava za obuku” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko napišete šta vas je motivisalo da se prijavite za obuku. Obuka je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

Voditelj obuke: Novak Stanišić, Ma pedagog, asistent u programima omladinskog rada, i voditelj Familylab inspirativnih seminara.

Dobrodošli!

Sve dodatne informacije u vezi svih OPENS programa možete pronaći na sledećem linku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise