Friday, November 30th, 2018

Obuka za radioničarski rad sa decom osnovnoškolskog uzrasta

Novak Stanisic

EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa #OPENS2019 organizuje besplatnu dvodnevnu obuku za vođenje radionica sa decom osnovnoškolskog uzrasta. :)

Želite da se upoznate sa time šta su radionice i kako da ih vodite? Želite da naučite da napišete scenario za radionicu? Želite da saznate šta su to „teški“ učesnici i kako da radite sa njima? Koje interaktivne metode je potrebno koristiti? Na koji način formirati pozitivnu radnu atmosferu i voditi grupu kroz proces učenja?

Dvodnevna obuka za vođenje radionica sa decom osnovnoškolskog uzrasta će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u subotu 15. i nedelju 16.12.2018. sa početkom od 10h u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Da bi se prijavili za ovu obuku potrebno je da do 12.12.2018. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com sa naznakom “prijava za obuku” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko napišete šta vas je motivisalo da se prijavite za obuku. Obuka je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

Voditelji obuke su Novak Stanišić, MA pedagog, asistent u programima omladinskog rada, i voditelj Familylab inspirativnih seminara

Milana Šarac, MA pedagog

Dobrodošli!

Izvor:Facebook.com


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise