Monday, December 2nd, 2019

Obuka za dečije eko-edukatore #6

Novak Stanisic

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar), u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, organizuje besplatnu trodnevnu obuku za dečije eko-edukatore #6. 🙂

Zanimate se za ekologiju i zaštitu životne sredine? Radite sa decom osnovnoškolskog uzrasta ili planirate da počnete da radite? Želite da saznate kako da napravite jednu eko-radionicu ili predavanje sa decom ? Kako da napišete scenario za radionicu ili pripremu za predavanje i da iste i realizujete? Šta su to “teški” učesnici na radionicama i predavanjima i koje su to preporuke za rad sa njima?

Trodnevna obuka za dečje eko-edukatore edukatore će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u subotu 21.12. (od 10h). nedelju 22.12.(od 11h) i ponedeljak 23.12. (od 09h) u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Da bi se prijavili za ovu obuku potrebno je da do 16.12.2019. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com sa naznakom “prijava za obuku” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko napišete šta vas je motivisalo da se prijavite za obuku. Obuka je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

Voditelji obuke su: Tanja Vujanov,MSc smer održiva poljoprivreda, menadžer Vojvodjanskog klastera organske poljoprivrede
Nikola Stojanović, Msc ekologije
Novak Stanišić, MA pedagog, asistent u programima omladinskog rada, i voditelj Familylab inspirativnih seminara

Dobrodošli!

#Opens2019 #mojopeNS #EYC2019

Sve dodatne informacije u vezi svih OPENS programa možete pronaći na sledećem linku.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise