Thursday, May 16th, 2019

Obuka: ,,Sve što ste želei da znate o Canvi, a niste smeli pitati”

Alexandra Franziska Boos

Povodom meseca kreativnosti EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje besplatnu dvodnevnu obuku ,,Sve što ste želei da znate o Canvi, a niste smeli pitati”. Ona će biti održana u subotu, 25.5 (sa početkom u 16h) i u nedelju, 26.5. (sa početkom u 11h) u Infopolis omladinskom info centru (Trg slobode 3, suteren Apolo centra).

Cilj obuke je da učesnici nauče kako da koriste Canvu (canva.com), sajt za grafički dizajn i kako da koriste njenu aplikaciju na mobilnim uređajima, kroz vežbe putem kojih će učesnici moći samostalno da nešto kreiraju.

Obuka je namenjena mladima (15 – 30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem maila (sa naznakom obuka canva) i sa sledećim podacima (ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon i e -mail adresa, kao i da navedete šta vas je motivisalo da se prijavite za ovu obuku) na infopolisns@gmail.com.

Za prvi dan obuke je neophodno poneti laptop radi rada u toku vežbi. Ukoliko niste u mogućnosti da donesete laptop, a želeli bi da učestvujete naznačite to u mailu.

Učešće je u potpunosti besplatno. Krajnji rok za prijavu je 22.5. do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise