Friday, May 11th, 2018

Moj Fotoalbum – radionica Points of You

Diana Zupur

U sredu, 16. maja, u periodu od 18h do 20:30h, Omladinski centar OPENS će održati novu radionicu pod nazivom ”Points of You”.

Points Of You je kreativna psihološka igra nastala da unese živost i vizuelni element u coaching procese. Points Of You naziv prevodi se kao delovi/ tačke/ elementi tebe, ali kada se izgovori na engleskom jeziku može da zvuči i kao Points Of View što znači tačka gledišta, a upravo na te dve stvari se zasniva čitava POY metodologija. 

Svrha radionice jeste da Vam drugi učesnici pomognu u sagledavanju nekih vaših životnih polja. A kako će se to odigrati? Svako od učesnika će napraviti fotoalbum nekog dela svog života (porodica, prijatelji, obrazovanje…) koji će kasnije pregledati ostali učesnici i dati neki novi uvid koji Vi možda niste imali o tom svom delu života ili niste na taj način sagledali situacije.

Moj Fotoalbum je izuzetan proces kreiran od strane Points Of You kreatora i njihovog stvaralačkog tima, koji omogućava učesnicima da na drugačiji način ispričaju svoju priču i steknu nove uvide. Kako se POY alati zasnivaju na osnovama fototerapije, posmatranjem svake fotografije posebno ali i skupa fotografija kao celine fotoalbuma, možemo da dođemo do određenih spoznaja o sebi.

Radionicu vodi Aleksandra Domić, Points Of You praktičar koja je vodila već nekoliko uspešnih radionica u našem klubiću. Prijave sa imenom, prezimenom, godištem i zanimanjem šaljite na mail omladinskiklub@opens2019.rs najkasnije do utorka 15.05. Broj mesta na radionici je ograničen i prijavljivanje će biti zatvoreno po popunjenim prijavama.

Radionica će se održati u prostorijama kluba OPENS, Bulevar despota Stefana 5, Novi Sad.

Više o samim alatima možete pogledati klikom na link https://www.facebook.com/notes/gameplan/points-of-you-alati/167264500645946/

Izvor:www.facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise