Friday, February 7th, 2020

Mobilnost mladih: Omladinska razmena/Trening po tvojoj meri

Alexandra Franziska Boos

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar), u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad, organizuje besplatnu radionicu “Mobilnost mladih-Omladinska razmena/trening po tvojoj meri”.

Zanimate se za omladinske razmene i trening kurseve? Koje su to razlike između YE i TC? Želite da saznate gde možete da pronađete pozive za učešće na istim? Želite da saznate kako da se prijavite za neku omladinsku razmenu ili trening kurs? Koje su to prednosti učešća na nekoj omladinskoj razmeni ili treningu?

Ova radionica će vam dati odgovore na ova pitanja i nedoumice. Obuka je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u ponedeljak 24.02. sa početkom od 14h u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Da bi se prijavili za ovu radionicu potrebno je da do 20.02.2020. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com sa naznakom “prijava za radionicu” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko napišete šta vas je motivisalo da se prijavite za radionicu. Radionica je u potpunosti besplatna. Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

Voditelj radionice je Novak Stanišić, MA pedagog, asistent u programima omladinskog rada, i voditelj Familylab inspirativnih seminara

Dobrodošli!

#Opens2019#mojopeNS #EYC2019


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise