Thursday, November 8th, 2018

Kvidič 101

Novak Stanisic

Novosadska kvidič liga, u saradnji sa Lokomotivom 2018, organizuje prvi JAVNI TRENING KVIDIČA u Srbiji.

Ako ste se ikada pitali kakav bi doživljaj bio vinuti se u oblake na metli dok tražite zlatnu skrivalicu, baš kao Hari Poter, na pravom ste mestu. Upoznajte se sa magičnim sportom koji nam stiže direktno sa hogvortskih terena, modifikovan toliko da i mi normalci možemo da ga zaigramo.

Pridružite nam se u Futoškom parku (ulaz kod Jodne banje) 11.11. od 15 do 17h i naučite kako se igra normalski kvidič. Pored samog treninga, spremili smo vam razne zanimljive radionice, nagradnu igu, mini takmičenje, i još mnogo toga.

Obrišite prašinu sa svojih čarobnih štapića, izglancajte metle, i obucite ponovo boje svojih kuća. Kvidič stiže na velika vrata!

Program “Lokomotiva 2018″ realizuje udruženje “HMM…” u saradnji sa udruženjima ” Balkan IDEA Novi Sad” i ” Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine CEKRO” . Projekat se sprovodi uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade , u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2018. godinu i programa OPENS 2019 ,koji se sufinasira sredstvima Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Ministarstva kulture i informisanja.

Izvor:Facebook.com


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise