Wednesday, May 16th, 2018

Kreativne tehnike učenja!

Avatar

Da li ste znali da postoje kreativne tenike učenja? Uzimajući u obzir blizinu junskog ispitnog roka, možda je vreme da se upoznate sa njima i odmah ih iskoristite!

Jedna od mnogih, možda čak i najpoznatijih je upotreba mapa učenja, ali pored ove predstaviće vam i mnoge druge korisne trikove kako da brže i lakše učite.

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) i NOVI SAD – European Youth Capital 2019 organizuju radionicu pod nazivom “Kreativne tehnike učenja”.

Radionicu će voditi Milica Mandić, diplomirani psiholog i sertifikovani trener asertivne komunikacije. Milica ima višegodišnje iskustvo u vođenju radionica sa mladima svih uzrasta.

Učešće na radionici je BESPLATNO!

Datum i vreme održavanja radionice je 28.05.2018. god u terminu od 19:30 do 21:30 časova u Psihološkom savetovalištu NSHC-a (raniji naziv Savetovalište za mlade) – Bulevar vojvode Stepe 1 (preko puta Jysk-a). Do Savetovališta možete doći autobusom broj 7.

Sve zainteresovane molimo da se prijave u što kraćem roku, uzimajući u obzir da je broj mesta ograničen, na mail- savetovaliste.nshc@gmail.com (u prijavi napisati: ime i prezime, broj telefona i godište). Krajni rok za prijave je 27.05. u 12 časove, a učesnicima će pristustvo biti potvrđeno u roku od tri dana od datuma prijave. 

NAPOMENA: Potrebno je da učesnici dođu 20 minuta pre početka same radionice (19:10 h) da bi se obavile formalnosti koje nisu usko vezane za samu radionicu.

Izvor: Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise