Tuesday, December 11th, 2018

Konkurs za volontere na FundCon kongresu

Kristina Rančić

OPENS FundCon

je prvi fundraising kongres ovog tipa u Srbiji – arena koja će za istim stolom okupiti društveno odgovorne kompanije, fondacije, ambasade, kao i samu državu zajedno sa organizacijama civilnog sektora.

Učesnici će imati priliku da prikupe znanja, ideje i kontakte, kao i da čuju više o programima podrške UNICEFaUNDPa, Tempusa i mnogih drugih… a između panela, dizajniranih tako da najbolje ideje i dosadašnje prakse čujemo od kompanija kao što su ERSTE banka, Univerexport, NIS ili Color press grupe.

Volonteri će svojim angažovanjem podržati realizaciju prvog fundraising kongres , a osim prilike za umrežavanjem sa donatorima, pruža se prilika da se nauče praktične strategije i elementi fundraisinga.

Volonterska pozicija predviđa rad sa govornicima i učesnicima FundCon-a, upućivanje na prostor, orijentaciju, program, pomoć oko postavljanja prostora, registracija učesnika i sl.

Rok za prijavu je utorak 11.12.2018. do 23:59

Sva pitanja se mogu uputiti na office@nvs.rs

 

Izvor: www.nvs.rs


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise