Friday, December 25th, 2020

Konferencija WE – (ad)Venture: Biznis u šoku

Novak Stanisic

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete virtuelnoj konferenciji „WE – (ad)Venture: Biznis u šoku“ koja će biti organizovana 28. i 29. decembra sa početkom od 21h.
Živimo u svetu punom neizvesnosti. Svaki dan može se desi neka promena, nešto što će izbaciti iz koloseka našu svakodnevnu rutinu, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom okruženju. Dokaz za to je i 2020. godina, koja je neočekivano, donela brojne novine, i ostavila nas u šoku, od koga se još uvek oporavljamo… ili na koji se, možda već, uveliko navikavamo, dok se krećemo ka „novom normalnom“.
Ne možemo a da se ne zapitamo kako će se čitava situacija izazvana pandemijom bolesti COVID-19, i sa njom povezanih mera distanciranja, dugoročno odraziti na biznis, modele poslovanja, budući način rada, održivost, i kako ćemo se, na kraju krajeva, mi snaći u svemu tome?
Kako biti lider online? Kako pretvoriti krizu u šansu kroz transformaciju poslovnih modela? Koliko je značajna uloga mentora u razvoju biznisa i profesionalnom razvoju pojedinca? Otpornost i značaj brige o sebi dok se krećemo ka „novom normalnom“…
Na sva ova pitanja, kao i na mnoga druga, potrudićemo se da vam damo odgovor na konferenciji „WE – (ad)Venture: Biznis u šoku“!
Program konferencije će biti organizovan u vidu keynote predavanja, interaktivnih onlajn panela i radionica.
Učešće na konferenciji je BESPLATNO, ali su prijave obavezne!
Prijave se mogu izvršiti putem sledećeg linka.
Više informacija o konferenciji možete pronaći na linku.
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise