Tuesday, November 27th, 2018

Kompas za različitost-priručnik za rad sa srednjoškolcima

Novak Stanisic

EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa #OPENS2019, u okviru decembra-meseca aktivizma, organizuju seriju radionica pod nazivom “Kompas za različitost-priručnik za rad sa srednjoškolcima”.

Zanimate se za interkulturalno učenje i različitost? Želite da saznate za neke nove aktivnosti i tehnike koje se mogu koristiti u radu sa srednjoškolcima na času ili na radionici? Ili da obnovite neka stara znanja? Zanimate se za ljudska prava i sprečavanje diskriminacije?
Onda je ovo pravi poziv za vas. 🙂

Serija radionica je namenjena mladima od 15-30 godina i biće održana u subotu 08.12. sa početkom od 10h u Infopolis omladinskom info centru (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra).
Da bi se prijavili potrebno je da do 06.12.2018. godine u 23 h na email adresu infopolisns@gmail.com sa naznakom “prijava za kompas” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko napišete šta vas je motivisalo da se prijavite. Učešće je potpuno besplatno.Broj mesta je ograničen zato požurite sa prijavama.

Dodatne informacije: Priručnik “Kompas” čija će sadržina biti predstavljena na radionicama nije “Kompas” koji je napravio Savet Evrope nego je ovaj priručnik nastao kao rezultat projekta organizacije “Young Citizens Danube Network”. Promocija ovog priručnika je prvi put realizovana novembra 2017-te godine u Budimpešti, u okviru konferencije o ljudskim pravima. Učesnik te konferencije je bio i jedan od voditelja serije radionica koji će podeliti svoja iskustva.
Voditelji su: Aleksandra Koljenšić, učenica IV godine srednje elektro-tehničke škole “Mihajlo Pupin” i Novak Stanišić, master-pedagog i asistent u programima omladinskog rada

Dobrodošli 🙂

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise