Tuesday, November 13th, 2018

Karneval različitosti

Avatar

Dođite da zajedno još jednom pokažemo da Novi Sad jeste mesto u kojem žive različiti ljudi i gde je različitost vrednost koja se ceni.

Pridružite nam se u centru Novog Sada u subotu, 17. novembra,  da “Zajedno za različitost” ukažemo na diskriminaciju socijalno ugroženih i marginalizovanih grupa, kao i na potrebu razumevanja i tolerancije u našem društvu.

Zanimljiv program i mini SAJAM održavaju se u prostoriji OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad (Adresa: Laze Telečkog 2), gde će posetioci imati priliku da razgovaraju sa predstavnicima organizacija koje se zalažu za osetljive i marginalizovane grupe mladih.

„Zajedno za različitost“ je projekat koji BalkanIDEA Novi Sad realizuje u saradnji sa partnerskom organizacijom – Grupa IZAĐI kroz Lokalni akcioni plan za mlade Grada Novog Sada. Projekat podržavaju Grad Novi Sad, Gradska uprava za sport i omladinu i Kancelarija za mlade, uz tehničku podršku OPENS 2019 – Omladinske prestonice Evrope Novi Sad.

Dobrodošli! 

* “Karneval različitosti”, odnosno karnevalska šetnja, koja je planirana da se održi od 11h, iz tehničkih razloga neće se održati.

Izvor: Facebook

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise