Monday, December 17th, 2018

Javni nastup i jačanje samopouzdanja

Novak Stanisic

U sklopu Škole društveno omladinskog preduzetništva, Novosadski edukativni centar vas poziva na obuku ” Javni nastup i jačanje samopouzdanja” koja će biti održana 21.12. (18-21h), 22.12. (10-13h) i 27.12. (18-21h). Mesto održavanja je OK klub na Spensu (Ulaz iznad Univerexporta, sa strane Promenade).

Namenjena je mladima od 18-30 godina, predstavnicima organizacija za mlade i organizacija mladih. Svi koji žele da učestvuju,porebno je da pošalju prijavu na:  prijava@nec.rs. U prijavi navesti ime, prezime i razlog za učešće. 🙂

Radionicu vodi Milena Milošević psiholog, edukator i pisac kreativnih tekstova. Sertifikovani je trener ”Our school” programa. Vodila je mnogo internacionalnih radnih kampova, nekoliko razmena i provela 11 meseci na programu Evropski volonterski servis. Radila je sa raznim grupama i tipovima ljudi. Vodila je preko 100 radionica na srpskom i engleskom jeziku. Koautorka programa ”Sa javnim nastupom na TI”.

Projekat Škola društveno omladinskog preduzetništva, sprovodi Novosadski edukativni centar a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, sa ciljem realizacije programa društveno odgovornog preduzetništva, poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih, kao i razvijanje društveno odgovornih ideja.

Izvor:Facebook.com

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise