Monday, January 22nd, 2018

Izložba fotografija “Info NS mojim očima”

Milana

Udruženje EDIT centar i Infopolis, u saradnji sa Novi Sad Omladinska prestonica Evrope 2019, organizovalo je foto konkurs za mlade “Info NS mojim očima”. Učesnici u konkursu su mladi od 15 do 30 godina sa teritorije Grada Novog Sada.

Zadatak učesnika bio je da nam kroz fotografije prikažu kako se mladi u Novom Sadu informišu i koje informacije treba da budu pružene i na koji način, a da proširuju izbore dostupne mladim ljudima i promovišu njihovu autonomiju i osnaživanje. Kroz fotografije smo hteli da dobijemo odgovore kako mladi vide omladinski informativni rad i na koji način informisanje mladih može promovisati omladinsko učešće u društvu, kao aktivnih građana.

Konkurs je realizovan u okviru projekta “Infopolis – novosadske info tačke za mlade” koji sprovodi EDIT centar i INFOPOLIS – omladinski info centar iz Novog Sada, u okviru javnog konkursa za dodelu sredstava za realizaciju programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora, kojim se ostvaruju ciljevi i sprovode aktivnosti definisane aplikacijom Novi Sad Omladinska prestonica Evrope 2019. godine, a u skladu sa Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2015 – 2018. godine.

U petak, 26.1.2018. godine, sa početkom u 19h, biće organizovana izložba radova koji su ušli u uži krug za dodelu nagrada.

Sami učesnici u konkursu će glasati za najbolju fotografiju.

Dođite da pogledate interesantne fotografije i podržite mlade u kreiranju boljeg informativnog rada za mlade.

26.1.2018. u 19h

Infopolis, omladinski info centar

suteren Apolo centra, Trg slobode 3


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise