Wednesday, November 3rd, 2021

Inovativni modeli zapošljavanja mladih 2021

Novak Stanisic

Osnovni cilj ovog projekta jeste realizacija inovativnih online radionica za mlade, kao i pružanje mentorske podrške za učesnike radionica sa konkretnim proizvodom i/ili uslugom. 

Mladi koji rade na razvoju proizvoda i usluga, ili tek treba da razviju i valorizuju njihove ideje, mogu kroz ovaj program da pronađu ono što im je potrebno: preduzetnička znanja, razmenu iskustva i ideja, kao i mentorsku podršku. 

Za sve mlade koji hoće da pokrenu posao koji vole i žele da rade.

Program online radionica:

  • Predstavi sebe i svoj posao iz snova 09.11 od 18. časova
  • Razvoj ideja i poslovnih šansi 15.11 od 18. časova
  • Finansijska pismenost 22.11 od 18. časova
  • Efikasna komunikacija i izgradnja dobrih odnosa sa drugima (2 radionice) 29.11. i 06.12. od 18. časova
  • Izrada poslovnog modela CANVAS & Design Thinking metod  13.12. od 18.časova

PRIJAVA putem registracione forme https://forms.gle/PaDPggi3bcnWwy188

Kroz ovaj mesečni program između ostalog, saznaćete šta vas ometa da oslobodite svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale i šta treba da uradite, kako bi uspeli u tome? Upoznaćemo se sa izazovima koji nas očekuju na tom putu, kao i načinima kako da ih prevaziđemo.

Spoznaćete i savladati praktično preduzetništvo, steći nova znanja i veštine, kao i različite metode i tehnike koje vam mogu pomoći u vašem  profesionalnom razvoju.

 Šta dobijate od programa?

Nakon mesečnog učestvovanja u programu profesionanog razvoja prvo stičete praktično znanje, iskustveno učenje kao i dosta korisnih informacija. Takođe, dobijate i sertifikat Novosadskog edukativnog centra o završenom programu.

Šta dobijaju početnici?

Za njih je ova obuka edukativno-mentorski program koji će im pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

Šta dobivaju postojeći mladi preduzetnici?

Oni u ovom programu mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primene u praksi, kao i informacije za pokretanje, uspešno vođenje i rast organizacije.

  • Gde se program realizuje? Online, putem zoom platforme.
  • Koliko traje program: 6 nedelja, ponedljkom od 18. do 20.00 časova.

PRIJAVA putem registracione forme https://forms.gle/PaDPggi3bcnWwy188

Prijaviti se mogu svi zainteresirani mladi (do 30. godina), ali kako je broj učesnika ograničen (15), prednost će imati mladi koji imaju konkretnu ideju za svoj poslovni poduhvat. Mogu da se prijave i timovi od 2 člana. Učešće u progamu se ne naplaćuje.

Program se realizuje u okviru projekta „Inovativni modeli zapošljavanja mladih 2021“ koju realizuje Novosadski Edukativni Centar a finansira Grad Novi Sad Gradska uprava za sport i omladinu, sa ciljem realizacije programa omladinskog preduzetništva i poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih.

Izvor: https://nec.rs/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise