Wednesday, January 3rd, 2018

Info NS mojim očima

Milana

NAGRADNI FOTO KONKURS

Udruženje EDIT centar i Infopolis – omladinski info centar iz Novog Sada raspisuje foto konkurs za najbolju fotografiju na temu ‘’Info NS mojim očima’’ !

Konkurs je namenjen svim mladima od 15 do 30 godina sa teritorije Grada Novog Sada.

Pošaljite 1-3 fotografija sa kratkim opisom fotografija uz popunjen prijavni formular, koje prikazuju vašu viziju Informisanja mladih i omladinskog informativnog rada i osvojite vredne nagrade, odnosno vaučere u Gigatron radnjama:

I MESTO – 10.000,00 RSD
II MESTO – 5.000,00 RSD
III MESTO – 3.000,00 RSD

Na fotografijama treba prikazati kako se mladi u Novom Sadu informišu i koje informacije treba da budu pružene i na koji način, a da proširuju izbore dostupne mladim ljudima i promovišu njihovu autonomiju i osnaživanje. Fotografije treba da odgovore kako vidite omladinski informativni rad i na koji način informisanje mladih može promovisati omladinsko učešće u društvu, kao aktivnih građana.

Konkurs se realizuje u okviru projekta “Infopolis – novosadske info tačke za mlade” koji sprovodi EDIT centar i INFOPOLIS – omladinski info centar iz Novog Sada, u okviru javnog konkursa za dodelu sredstava za realizaciju programa i projekata od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora, kojim se ostvaruju ciljevi i sprovode aktivnosti definisane aplikacijom Novi Sad Omladinska prestonica Evrope 2019. godine, a u skladu sa Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada za period 2015 – 2018. godine

inistarstva omladine i sport

USLOVI KONKURSA:

  • Fotografije ne smeju da promovišu diskriminaciju, nasilje i mržnju.

  • Fotografije treba da budu u što većoj rezoluciji (poželjno 3264 x 1836 - 16:9)

  • Autor/ka može poslati do 3 fotografije maksimalno

  • Fotografije slati na mejl adresu: infopolisns@gmail.com najkasnije do 18. januara 2018. godine, do 23:59h sa naznakom: ‘’Info NS mojim očima’’

  • Učesnici konkursa daju saglasnost da se fotografije koriste za projektne aktivnosti koju će sprovoditi EDIT centar i Infopolis.

  • Uz fotografiju je potrebno ispuniti i poslati prijavni formular.

ODABIR FOTOGRAFIJA

  • Stručna komisija će od svih pristiglih fotografija odabrati najbolje fotografije (uži izbor) koje će biti odštampane na platnu i biti deo izložbe u Infopolisu. Sami učesnici i finalisti konkursa će glasati za najbolje tri fotografije čiji autori će dobiti glavne tri nagrade.

Izložba najboljih fotografija će biti upriličena u Infopolis – omladinskom info centru, 23. januara 2018. godine i tom prilikom će biti dodeljenje nagrade za prvoplasirana tri rada. Učesnici konkursa će biti informisani na vreme i pozvani da prisustvuju otvaranju izložbe i dodeli nagrada.

 

Srećno! :)


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise