Wednesday, January 13th, 2016

,,Heklica, ne granica!“ – heklaj i doniraj!

Milisav Milinkovic

Volonterski centar Vojvodine (VCV) Vas poziva na nastavak akcije “Heklica, ne granica!” u čijem sklopu se realizuju besplatne radionice heklanja.
Sve prikupljene kape, šalove i rukavice će VCV proslediti volonterima koji vredno pomažu izbeglim licima na graničnom prelazu Tabanovce u Makedoniji, gde im je pomoć trenutno najpotrebnija, oni nakon toga nastavljaju svoj put kroz Srbiju, ka ostalim graničnim prelazima.

– Ukoliko ste u Novom Sadu ili okolini, pridružite se prikupljanju ili pravljenju svakog utorka i petka, od 16:00 do 19:00 u prostorijama Volonterskog centra Vojvodine u Šafarikovoj 29/2.

U ovom terminu dobrodošli ste da dođete da naučite kako da napravite kapu ili šal, da heklate/štrikate u društvu, da donesete gotove proizvode, ili materijal poput vunice i igala. Naravno, donošenje materijala nije preduslov da se pridružite na radionicama.

Za više informacija možete posetiti naš sajt www.volontiraj.rs, ili nam pišite na klub@volontiraj.rs, a možete nas dobiti i na broj 063/1182804.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise