Friday, June 1st, 2018

Fotoalbum moje karijere

Avatar

Po prvi put Ambasada SAD-a u Republici Srbiji organizuje radionicu o start-up preduzetništvu za početnike u okviru projekta Strengthening Youth Capacities For Future Entrepreneurs.

Ako ste mladi, proaktivni i želite da stvarate svoju priču, odnosno pokrenete posao koji vas ispunjava, pridružite im se. Spremite vašu priču o poslu iz snova i pokažite ostalima to ostalima kroz fotografije.

Naučite kako da ispričate priču o vašem poslu i vizuelno prikažite šta je to što vas pokreće, inspiriše, motiviše, koja je vaša vizija, ciljna grupa i koje osobine su vam bitne da steknete/zadržite kao mladi preduzetnik početnik.

Radionicu vodi Aleksandra Domić- Points Of You Praktičar, GamePlan koji će se koistiti Points of You kreativnim, inovativnim alatima. Kroz fotografiju i reči (koje se nalaze na kartici) istovremeno ćete aktivirati i levu i desnu hemisferu mozga i na taj način doći do harmonične celine, novih uvida i jedinstvene komunikacije odnosno povezivanja sa samim sobom kao i sa drugima.

Ovo je samo prva u nizu radionica. Pratiće je radionice o veštinama komunikacije i jačanju samopouzdanja, radu sa ljudima sa kojima je teško sarađivati, razvoju ideja i poslovnih šansi i naravno održivom poslovnom modelu- načinu na koji možete da zaradite novac.

Pridružite im se od samog početka!

Prijavite se što pre jer je broj mesta ograničen na 15. učesnika putem registracione prijave.

Radionica će se održati 11.6. od 17-20h u OK klubu na Spensu, I Sprat. Ulaz iznad Univereksporta, sa strane gde se gradi novi tržni centra, prvi lokal desno.

Izvor: Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise