Wednesday, July 25th, 2018

Drum circle & creative writing

Jedno neformalno okupljanje na koje su dobrodošli svi koji su voljni da učestvuju u komunikaciji kroz tekst i improvizaciju na instrumentima.

Sve što je potrebno da donesete sa sobom je stav i aktivnost koji se zasnivaju na slušanju drugih i igri kroz koju se generiše komunikacija u kojoj je izražen duh zajednice, a koja ostavlja dovoljno prostora za dinamiku individue.

Grupa će biti podeljena na dva dela: Drum circle i kreativno pisanje, ali u drugom delu dolazi do  do spajanja ova dva pristupa. Materijal koji će dobiti svi učesnici je na engleskom jeziku, ali se može pisati na bilo kom jeziku.

Učesnici Drum circle radionice sa sobom mogu poneti i neke predmete i “igračke”. Dolaze u obzir i plastične kofe, konzerve/plastične posude napunjene pasuljem, pirinčem, kamenčićima, kao i sve ostala kreativna rešenja.

Poželjno je da učesnici radionice kreativnog pisanja sa sobom ponesu olovke.

Radionica će početi u 18 časova u Crnoj Kući, a predviđena dužina trajanja je dva i po sata.


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise