Monday, October 7th, 2019

Canva – i ti možeš da kreiraš digitalni dizajn

Alexandra Franziska Boos

EDIT centar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad organizuje  besplatnu obuku “Canva -i ti možeš da kreiraš digitalni dizajn”. Ona će biti održana u subotu, 19.10 sa početkom u 15h u Infopolis omladinskom info centru (Trg slobode 3, suteren Apolo centra).

Voleli bi ste da naučite

  • kako da kreirate postere
  • napravite dizajn za sopstvenu vizit karticu
  • kreativan post za Instagram, Facebook ili Twitter
  • ili da napravite neki drugi digitalni dizajn?

Cilj obuke je da učesnici nauče kako da koriste Canva, sajt za grafički dizajn i kako da koriste njenu aplikaciju na mobilnim uređajima, kroz vežbe putem kojih će učesnici moći samostalno da nešto kreiraju.

Obuka je namenjena mladima (15 – 30 godina) i svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti slanjem maila (sa naznakom Obuka Canva) i sa sledećim podacima (ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon i e -mail adresa, kao i da navedete šta vas je motivisalo da se prijavite za ovu obuku) na infopolisns@gmail.com.

Za obuku je neophodno poneti laptop radi rada u toku vežbi. Ukoliko niste u mogućnosti da donesete laptop, a želeli bi da učestvujete naznačite to u mailu.

Učešće je u potpunosti besplatno. Krajnji rok za prijavu je 17.10 do 23h. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. 

 

Dobrodošli 🙂

#OPENS2019 #EYC2019 #mojopeNS

Sve dodatne informacije u vezi svih OPENS programa možete pronaći na sledećem linku.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise