Wednesday, April 29th, 2020

Brzo učenje i mape uma – besplatna online radionica

Alexandra Franziska Boos

Novosadski Edukativni Centar i Akademija Znanja te pozivaju na online radionicu “Brzo učenje i mape uma” 🧠 u utorak, 5. maja od 18h. 😊
Detaljnije imaš u tekstu ispod.👇👇👇

Upoznajte se sa naprednim tehnikama brzog učenja koje mogu vama ili vašem detetu da olakšaju i višestruko poboljšaju učenje za samo četiri nedelje 🚀

Na ovoj online radionici “Brzog učenja i mapa uma” govorićemo o teškoćama kod učenja, upoznaćemo se sa stilovima učenja, videćemo koje vrste učenja postoje, čućemo čime raspolažemo kroz priču o građi mozga i na kraju saznaćemo šta je tačno učenje (iz koliko faza se sastoji) i šta donosi celokupni Trening.

Teškoće kod učenja: U ovom delu radionice svako od nas će prepoznati šta trenutno ne radi na najbolji način. Kada postanemo svesni teškoća i načina kako da ih prevaziđemo to nam otvara put u mnogo brže i efikasnije učenje.
Stilovi učenja su načini na koji usvajamo gradivo. To su vizuelni, auditivni i haptički. Svi mi koristimo sva tri stila učenja ali najverovatnije, svako od nas ima omiljeni. Na radionici ćete dobiti smernice kako da prepoznate svoj dominantni stil.
Tri osnovne vrste učenja. Upoznavanjem sa njima postaće nam jasno zašto kod nekog gradiva odugovlačimo i bubamo a neko gradivo naučimo sa razumevanjem.
Veoma je važno da se upoznamo sa građom našeg mozga i kapacitetom za usvajanje novog znanja. Ovaj deo radionice uneće novo svetlo u to kako na najlakši način usvajamo gradivo i kako da se motivišemo za učenje.
U poslednjem delu predavanja govoriće se o fazama učenja i biće predstavljen celokupni program Treninga.

👉 Jednočasovnu online radionicu održavamo u utorak 05. maja sa početkom u 18h.
Prvih 40 minuta Boban Stojanov, vlasnik i trener u Edukativnom centru Akademija Znanja upoznaće vas sa metodologijom kojom se bavi već 15 godina a preostalo vreme je ostavljeno vama, za pitanja u vezi sa tematikom i treningom.

👉 Prijava putem registracionog linka
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwuc–vpzIsGNadYS_0RQXXU_6eMSDqLvk

Fotografija: Novosadski Edukativni Centar

 

Izvor: Facebook.com/Novosadski Edukativni Centar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise