Saturday, November 13th, 2021

Besplatan vebinar: Napravi korak ka uspešnim prezentacijama

Novak Stanisic

U svetu se svakog dana održi preko 30 miliona prezentacija! Dok ovo čitaš desetine miliona ljudi govori, a više stotina miliona prati njihova izlaganja. I znaš šta? 90% od tih nekoliko stotina miliona jedva čeka da se prezentacija završi.
Zašto? Zato što većina prezentera ili predavača ne zna kako da konstantno drži pažnju publike.
Kao posledica toga javlja se trema, loša razgovetnost, ujednačen ton glasa, nekontrolisano kretanje i gestikulacija, gubljenje vazduha, pa i samog fokusa. Ne voliš ovakva izlaganja zar ne? A šta ako smatraš ili znaš da su tvoji nastupi baš takvi?
Na ovom događaju saznaćeš:
•Kako da govoriš jasno da bi te svi razumeli;
•Ključne elemente neverbalne komunikacije da ne izgledaš pogubljeno;
•Kako da dišeš pravilno i ne ostaneš bez daha na polovini rečenice;
•3 najpopularnije tehnike za držanje pažnje publike
Ukoliko želiš, moćićeš da dobiješ besplatnu evaluaciju tvojih prezentacionih veština i preporuke na čemu bi trebalo dodatno da radiš.
Ko su instruktori?
Lazar Bulatović i Jelena Jovanović
Lazar je osnivač platforme GlobalSpeak:
www.globalspeak.net
i već oko dve godine pruža edukacije javnog nastupa i prezentacionih veština. Fokus njegovih treninga jeste unapređivanje tonaliteta glasa, formulisanje ključnih poruka u prezentacijama, kontrola disanja, oslobadanje od treme i pričanje priča. Do sada je obučavao preduzetnike, it stručnjake, menadžere i zaposlene na raznim pozicijama u kompanijama i nevladinim organizacijama. Autor je video kursa „Public speaking: Practical Strategies for Effective Speech“.
Tehničke informacije
Vebinar će biti održan u ponedeljak, 15. novembra U 19 h online preko Zoom platforme, i potpuno je besplatan. Ukoliko te sve ovo zanima i shvataš značaj prezentacionih veština u savremenom svetu, slobodno se registruj putem ovog linka:
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise