Monday, May 22nd, 2017

Besplatan trening “Brzo i lako učenje”

Novak Stanisic

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) vas poziva na dvodnevni trening pod nazivom: “Brzo i lako učenje”. On će biti održan u subotu 27.05. i nedelju 28.05. oba dana sa početkom od 14h u Psihološko savetovalište NSHC-a (Bulevar Vojvode Stepe 1).

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na radionicu na mail savetovaliste.nshc@gmail.com (u prijavi napišite: ime i prezime, broj telefona i godište) ili na broj 063 69 46 77. Krajnji rok za prijave je 26.05. do 16h.

Na našem treningu “Brzo i lako učenje” imaćete priliku da se upoznate sa zakonima LAKOG UČENJA koji su zaboravljeni u tradicionalnom školstvu, a naučeno provežbaćemo kroz:
– praktične vežbe SUPER PAMĆENJA i BRZOG ČITANJA,
– vežbe KONCENTRACIJE i FOKUSA kroz učenje MAPA UMA.

Na radionici imaćete priliku da naučite šta je KREATIVNO RAZMIŠLJANJE, koje je ključ superpamćenja, učenja i produktivnog igranja kroz život.

Voditeljka radionice: Jovana Jovanović, volonterka radioničarka sa višegodišnjim iskustvom u vođenju radionica sa mladima svih uzrasta.

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) osnovano je 2008. godine u cilju promocije zdravlja i pružanja psihološke podrške i pomoći. U Savetovalištu možete dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije i emotivne podrške. Psiholozi koji rade u Savetovalištu su volonteri na edukaciji iz psihoterapije (različiti psihoterapijski pravci).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise