Thursday, November 8th, 2018

Novak Stanisic

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra (NSHC) (Bulevar Vojvode Stepe 1) i OPENS (NOVI SAD – Evropska prestonica mladih 2019) organizuju radionicu pod nazivom ”Kako da smanjimo stres?” koja će biti održana 14.11. sa početkom od 19:30h. Ukoliko ste pod stresom i ne znate kako da se opustite ili prosto želite da saznate nešto više o tehnikama opuštanja (relaksacije) pridružite nam se na radionici koju organizujemo.
Voditeljka radionice je Milica Mandić, diplomirani psiholog I sertifikovani trener asertivne komunikacije. Milica ima višegodišnje iskustvo u vođenju radionica sa mladima svih uzrasta.
Radionica je pre svega namenjena mladima uzrasta od 15 do 30 godina. Osobe starije od 30 godina se mogu prijaviti ali će prednost prilikom prijavljivanja imati učesnici do 30 godina starosti. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na mail: savetovaliste.nshc@gmail.com (u prijavi napisati: ime i prezime, broj telefona i godište).
NAPOMENA: Potrebno je da učesnici dođu 15 minuta pre početka radionice kako bi se obavile formalnosti koje nisu usko vezane za samu radionicu. Molimo vas da dođete na vreme. 🙂

Psihološko savetovalište Novosadskog humanitarnog centra osnovano je 2008. godine u cilju promocije zdravlja i pružanja psihološke podrške i pomoći. U Savetovalištu možete dobiti usluge psihološkog savetovanja, psihoterapije i emotivne podrške. Psiholozi koji rade u Savetovalištu su volonteri na edukaciji iz psihoterapije (različiti psihoterapijski pravci).

NOVI SAD – Evropska prestonica mladih 2019 ima za cilj da podrži mlade ljude da postanu proaktivni inicijatori pozitivnih promena i inovativnih ideja u društvu, kako u Novom Sadu, tako i na nacionalnom, regionalnom i internacionalnom nivou. Kandidatura grada Novog Sada kao Omladinske prestonice Evrope je poziv mladima da se aktivno uključe u razvoj i izgradnju sopstvene nezavisnosti. Zato je moto kandidature „Novi Sad otvara vrata“.

Izvor:Facebook.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise