Wednesday, November 18th, 2020

Radionica “Online Vision board”

Alexandra Franziska Boos

Nije više tajna da ako želimo nešto da postignemo, dobro je da imamo vizuelni prikaz istog. Na taj način slike naših ciljeva su jasnije a mi aktivno težimo ka ispunjenju istih.
Pridružite nam se na ovoj inovativnoj i jedinstvenoj online radionici, VISION BOARD, na kojoj uz pomoć koučing alatke “The Coaching Game” Points of You vi sami dolazite do odgovora na postavljena pitanja:
👉 Šta (NE) fukcioniše?
👉 Šta želite da uradite, postignete?
Uz pomoć inovativnih online alata dolazite do novih uvida, novih perspektiva jer igrajući se i spajajući reči i fotografije, aktiviramo obe hemisfere mozga…
Vision board funkcioniše jer vi predstavljate vaše misli i snove iz vaše glavu i pretvarate ih u nešto stvarno i opipljivo. ALI tu je veliko ALI, oni rade za vas samo ako ste VI spremni da radite na njima. Zato se prijavite na našu novu radionicu i započnite rad na vašim snovima.
Radionicu vodi Aleksandra Domić, Points of You Praktičar. Osnovala je Cenar za edukaciju @gameplan gde konstantno radi na stvaranju novih, kreativnih POY radionica. Smatra da Points Of You alati povezuju ljude.
Radionica Banke Vremene jedna je od aktivnosti u sklopu projekta OPENS Banka vremena koji je podržan od strane OPENS2019 i namenjena je mladima do 30 godina.
Učestvovanje na radionici se ne naplaćuje ali je obavezna prijava putem linka https://us02web.zoom.us/…/tZEtfu2opj4sGtV…
Poster događaja (Izvor: Facebook.com/Novosadski Edukativni Centar)
Izvor: Facebook.com/ Novosadski Edukativni Centar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise