Friday, August 17th, 2018

Nagradni konkurs za dizajnere

Milana

NAGRADNI KONKURS ZA DIZAJNERE

EDIT centar i Infopolis omladinski info centar, u saradnji sa OPENS2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad  i Gradom Novim Sadom, pozivaju mlade dizajnere iz Srbije da pošalju svoje ideje vizuelne komunikacije.

U okviru trogodišnjeg projekta, pripremamo Priručnik za pokretanje omladinskog info centra, te ovom prilikom tražimo mladu osobu koja voli dizajn, i koja će osmisliti izgled Priručnika.

Dizajneri imaju zadatak da razmisle o mladima i njihovim specifičnim potrebama za informisanjem, sa fokusom na “youth friendly” izgled Priručnika. Cilj je osmisliti izgled korica Priručnika, kao i kompletnog sadržaja podeljenog u više celina.

Nagrada 30.000 dinara.

Uslovi i način prijave

Mladi (15-30 godina) koji žive na teritoriji Republike Srbije mogu da učestvuju na konkursu. Na konkurs možete poslati više radova.

Pobednički radovi ostaju vlasništvo EDIT centra i mogu biti upotrebljeni u bilo kom obliku.

Prijava treba da sadrži:

  1. .pdf ili .jpg format – predlog izgleda Priručnika sa logoima: EDIT centra, Infopolis omladinskog info centra i OPENS2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad.
  2. Naziv datoteke u formi – prezime_ime_brpredloga.pdf/jpg
  3. Podatke o autoru (Ime i prezime, adresa, datum rođenja, kontakt telefon i email)

Službena pravila:

  • Sve upotrebljene slike (fotografije i ostali grafički materijal) moraju biti autorsko delo učesnika, ili učesnici moraju imati prava na njihovu upotrebu.
  • Sve prijave moraju biti originalne i moraju biti delo i vlasništvo učesnika. Ne smeju biti prethodno objavljivane, ili na drugi način javno distribuirane i ne smeju kršiti prava trećih lica.
  • Ne prihvatamo odgovornost za dizajn učesnika. Nismo odgovorni za kršenje autorskih prava i nećemo biti uključeni u sporove oko autorskih prava.
  • Učestvovanjem u konkursu učesnik pristaje prepustiti ili ustupiti sva komercijalna i nekomercijalna prava i vlasničke interese za umetničko delo na slobodnu upotrebu, na bilo koji način, trajno, EDIT centru.
  • EDIT centar zadržava pravo:

                       – Predloga promene/dorade originalnog dizajna

                       – Dodati logo jedne ili više povezanih organizacija

Način selekcije

EDIT centar će odlučiti o izboru najboljeg rada i obavestiti pobednika putem emaila, a javnost putem društvenih mreža.

Vaše radove i pitanja u vezi konkursa očekujemo na e-mail: editcentar@gmail.com

Rok za slanje idejnih rešenja: 10. septembar 2018.

 

Logoe možete preuzeti ovde 

LOGO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise