Tuesday, August 9th, 2022

Koncert povodom Dana mladih

Novak Stanisic

Naša tradicija se nastavlja – međunarodni Dan mladih donosi najbolju muziku u grad!
Nemi pesnik, Zoe Kida, Vanja Bursać i Milhouse dolaze da upotpune ovaj važan praznik i naprave veče za pamćenje. 🌟
Koncert je BESPLATAN, a počinje od 20:30č ispred Omladinskog centra OPENS, Bulevar Despota Stefana 5.
Vidimo se!
𝗦𝗔𝗧𝗡𝗜𝗖𝗔 𝗞𝗢𝗡𝗖𝗘𝗥𝗧𝗔
20:30 Nemi pesnik
21:30 Zoe Kida
23:00 Vanja Bursać (DJ set)
00:00 Milhouse (DJ set)
𝗡𝗲𝗺𝗶 𝗽𝗲𝘀𝗻𝗶𝗸
Nemi pesnik je bend nastao 2018. godine u Novom Sadu. Nakon nešto više od dve godine postojanja i dva izdata singla (“Radna subota” i “Samo prijatelji”) koja su im prokrčila put do top liste Radija Beograd 202, bend je snimio svoj debitantski album, “Slobodna volja”, koji izlazi uskoro u izdanju Mascom Records.
Prvi singl sa albuma, pesma “Koliko si luda”, nekoliko nedelja je bila prva na velikoj Top 40 listi Dvestadvojke, da bi na početku 2021. godine bila proglašena i za hit godine tog radija. U ovom trenutku, drugi singl “Minimalac” je takođe dostigao prvo mesto Top 40 liste. Iza benda su nastupi na poznatim novosadskim festivalima, Exit, Blokstok i Festival uličnih svirača, a ni bine festivala širom Srbije im nisu strane.
𝗭𝗼𝗲 𝗞𝗶𝗱𝗮
Kao jedan od osnivača i vokala u Zemlji Gruva, Zoe Kida je obeležila karijeru benda svojim poznatim pesama: Najlepše želje, Sudopera, U opasnosti, Vucibatina….
Tokom 20 godina intenzivne muzičke karijere, nastupala je na najvećim domaćim i regionalnim muzičkim festivalima: EXIT, BEER Fest, Nishville, Gitarijada, Arsenal Fest, Palić, Supernatural.
Muzički stil Zoe Kide predstavlja vešt spoj elemenata soul, rnb, funk, pop, afro žanrova i aktuelnih muzičkih trendova.
Od 2022. godine Zoe kreće u solo karijeru koju najavljuje učešćem na PZE sa autorskom pesmom “Bejbi” koja je rezultat saradnje sa bendom “Sumasišavši” sa kojim sarađuje i koji je njen prateći bend.
U fokusu novog muzičkog storytelling-a je njeno visočanstvo – Žena, žena pena, žena stena, istovremno moćna i krhka, njen iznijansirani emotivni zivot, životni izazovi, sazrevanje i svakodnevnica kao večita inspiracija.
𝗩𝗮𝗻𝗷𝗮 𝗕𝘂𝗿𝘀𝗮ć
Iza upečatljive pojave Vanje Bursać ne krije se samo ogromni staž u klabingu već i ogromna ljubav prema muzici. Ona se upoznala sa muzikom kroz klasični rock i metal, prateći aktuelne trendove i zaljubljujući se u hip hop devedesetih. Danas vlada klasicima elektronske muzike, ali i house trakama koje dobija na preslušavanje od prijatelja širom sveta. Njeni setovi su eklektični i okrenuti zabavi svima na densfloru.
𝐌𝐢𝐥𝐡ø𝐮𝐬𝐞
Miloš Piplica aka Milhøuse je DJ i muzički producent iz Beograda. Bavi se profesionalnom muzikom već 7 godina, a muzički ukus mu je najviše baziran na progresivnom haus zvuku, ali ga to ne ograničava da radi i eksperimentiše sa drugim žanrovima kako bi raširio svoj muzički spektar i kompletirao svoj muzički stil.
Pored individualne karijere, Miloš je jedan od osnivača jednog od vodećih event organizacija na Balkanu – TIME:CODE. Pored velike pažnje publike na Balkanu, zapao je za oko jednom od vodećih brendova i portala kao što je Be-At-TV.
Izvor:Facebook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise