Wednesday, July 4th, 2018

7. OPENS Youth Fair

Avatar

UVERTIRA ZA LETNJE AVANTURE 

Pridružite nam se 10-11.07.2018. na čak tri lokacije u Novom Sadu: na Trgu slobode, u Katoličkoj porti i u OPENS kancelariji u ulici Laze Telečkog.

Kao i do sada ova manifestacija počinje pred početak najboljeg evropskog muzičkog festivala EXIT, kada Novi Sad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.

Sedmi OPENS YOUTH FAIR 2018 će i ove godine posetiocima pružiti nezaboravan provod. Dosadašnji raznolik sadržaj, koji se sastoji od sajamskog i muzičkog dela, biće dodatno obogaćen mogućnošću učesnika da se oprobaju u plesu ili adrenalinskim sportovima i da na taj način osete fantastičnu atmosferu koju čini spoj mladosti i čarolije ovog grada.

U toku trajanja manifestacije, ova dva dana na jednom mestu okupiće se atraktivne turističke omladinske destinacije iz zemlje i regiona, koji će, pored zabavnih i rekreativnih sadržaja, predstaviti najrazličitije festivale i manifestacije, a u Katoličkoj porti biće organizovan za posetioce Noćni bazar, na kojem će svoju ponudu prikazati na prodajnoj izložbi brojni kreativni dizajneri i umetnici. Na ovaj način Novi Sad postaje centar nezaboravne zabave i druženja.

Tokom sajma će biti održana i OPENS Konferencija u dvorani Eđšeg, a teme konferencije će biti usko povezana sa najnovijim trendovima u sektoru omladinskog turizma.

Kako se putovanje ne može zamisliti bez muzike, Youth Fair 2018 sprema još jedno zanimljivo izdanje muzičkog programa koji prati celu manifestaciju. Publika će se oba dana sajma, u večernjim časovima, na Trgu Slobode i u Katoličkoj porti, provoditi uz svirku domaćih i regionalnih muzičkih zvezda.

Pridružite im se u centru grada oba dana festivala od 18:00 do 01:00!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

POZIV ZA VOLONTERE

Saznaj vise